skip to Main Content
Toerclub Volendam

Nieuwjaarsduik 01-01-2017 Wullumpie

Afgelopen zondagmiddag stond de traditionele nieuwjaarsduik bij Wullumpie op het programma. Diverse toerclubleden namen deel aan deze duik. Naar verluidt was het water een graad of 5 en was best koud, maar toch goed te doen. Bij de aansluitende nieuwjaarsborrel in het puppie van Spaander waren nog meer toerclubleden aanwezig om hun collega’s te feliciteren en natuurlijk om een ieder de allerbeste wensen over te brengen. Vervolgens werd er nog een tijdje gezellig teruggeblikt op o.a. het afgelopen jaar en de voornemens voor t nieuwe jaar….
Zelf wens ik een ieder een voorspoedig, sportief en bovenal een gezond 2017 💪

Auteur
672Koning

Geef een reactie

Johan Koning

Heb het wielrennen ontdekt in juni 2015 en vind het geweldig.

Back To Top