170401Zaterdagochtend rit plm 80man

170401Zaterdagochtend Rit Plm 80man

Vanmorgen een hele grote groep wielrenners bij de toerclub verzamelplek Evodam. Bij benadering zo’n 80 personen. Uiteindelijk verspreiden die zichzelf uit over 4 afzonderlijke groepen richting Wogmeer en Schagen en Bergen en de Speeltuin (in ?). Ik zat dit keer bij de groep Ton Rossenaar. Sneller dan gewend bij de “Slakkenploeg”, ging onze rit via Schoorl, door de duinen naar Bergen aan Zee. Aldaar een heerlijke kop koffie drinken en een ieders “keek op de week” bespreken. Jaap v Santen was bij de romantische open haard gekropen. Hein Vik was bang dat zijn giets gestolen werd en nam zijn voorwiel mee naar binnen. Je zou bijna zeggen hoe ouwer hoe gekker, maar tja Hein voelt zich nog een jonge adonis…. Vervolgens de terugrit die ging via Krommenie om zo weer thuis te komen met 122km op de teller. Op naar de volgende keer….