170527Eifelweekend Slakken ploeg

170527Eifelweekend Slakken Ploeg

Een tijdje naar toe geleefd en dan is t zover. Met toerclub fietsen in Eifel gebied te Duitsland. Hemelvaart avond fietsen laden bij Piet Slak, vrijdagochtend vertrek en onderweg zelf gemaakte dikke koek van Jaap Kok en Tom vd Jent (Agie bedankt). Volgens de slakkentraditie weer 2 overnachtingen in Schonecken. Blijkt alweer het 17e jaar. Een pension geleid op een zeer gastvrije wijze door familie Stevens. De weergoden bleken ons goed gezind. 2 dagen fietsen met een strak blauwe lucht en zon aan de hemel. Vrijdag een vooraf door Kees Bond uitgezette route van ruim 80km en zaterdag 110km. Uiteraard smorgens voorafgaand een ontbijt van Stevens en savonds heerlijk eten in het enige restaurant van Schonecken te bereiken via een voetpad van plm 12% Tussendoor en afsluitend gezellig napraten op het pension teras met geweldig uitzicht over het dal. Dit weekend was weer een voltreffer. Dank aan alle betrokkenen voor de organisatie. Wat mij betreft (bij leven en welzijn) volgend jaar weer.

Dit bericht heeft 3 reacties
  1. Mooie weekend mannen, dikke koek , top weer en niet te vergeten 2 prachtige via KEES Bond uitgepeilde ritten. Alle die een bijdrage hebben geleverd voor het slagen van het EIFFEL WEEKEND …..BEDANKT
    Gr.jan sch.