2 nieuwe jubileumacties in verband met het 35-jarig jubileum

2 Nieuwe Jubileumacties In Verband Met Het 35-jarig Jubileum

Zoals bekend bestaat de Toerclub Volendam dit jaar 35 jaar en naast het speciale jubileum-fietsshirt en het geweldige jubileum-fietsweekend naar Duitsland hebben we nog twee jubileumacties die we willen aanbieden aan alle leden:

1) Een fietsmeting (Precision Fit ‘klein’ van Trek) tegen het zeer aantrekkelijk tarief van € 50,- (normaal € 90,-).
2) Een kleine onderhoudsbeurt van de racefiets voor een bedrag van slechts € 30,- (normaal € 60,-).

Beide acties worden uitgevoerd in samenwerking met én door Ton Koning Tweewielers uit Volendam en zijn het gehele jubileumjaar 2017 geldig.

Precision fit ‘klein’ fietsmeting

De Precision fit meting is speciaal ontwikkeld voor de fietser die last heeft van lichamelijke klachten tijdens het fietsen. Dit kan variëren van tintelende vingers tot pijn in de rug. Pijnvrij rijden kan ook zorgen voor betere prestaties!

Door de persoon op te meten op zijn eigen fiets wordt er, aan de hand van de uitslag van de meting, gekeken wat er nog aan de fiets en de schoenen kan worden gedaan om de klachten te verminderen of weg te krijgen. De meting wordt uitgevoerd door een speciaal opgeleide en gediplomeerde medewerker van Ton Koning Tweewielers.

Wat wordt er precies gedaan:
1. Het lichaam wordt opgemeten
2. Er wordt een flexibiliteitsmeting gedaan
3. De zithouding wordt bepaald
4. Schoenplaten worden afgesteld
5. Er wordt een visuele meting uitgevoerd op de eigen fiets

De bevindingen worden met de klant besproken en samengevat in een rapport. Tevens volgt een advies over eventueel te nemen vervolgstappen. Mocht een van deze stappen bestaan uit het vervangen van onderdelen zoals bijvoorbeeld de stuurpen voor een kortere of langere uitvoering, wordt op deze onderdelen een korting van 20% verleend. De totale meting duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur.

Kleine Onderhoudsbeurt

Bij de kleine onderhoudsbeurt worden de volgende zaken uitgevoerd:

1. Balhoofd lagers worden gecontroleerd
2. Wiel- en bracketlagers worden gecontroleerd
3. Werking versnelling wordt gecontroleerd en afgesteld
4. Wiel- /spaakcontrole en richten wielen
5. Beoordelen van alle slijtage onderdelen

Mochten er onderdelen aan vervanging toe zijn, wordt dit gelijk telefonisch met de klant besproken. Indien de klant het wenst, worden deze onderdelen vervangen. Wanneer dit direct wordt uitgevoerd tijdens de onderhoudsbeurt zal dit zonder extra arbeidskosten zijn en krijgt de klant 20% korting op de onderdelen uit de werkplaats. Als de klant dit later wil laten uitvoeren krijgt hij alsnog 20% korting op de onderdelen, maar zullen de arbeidskosten wel worden gerekend.

Met bovenstaande acties hopen wij dat onze leden beter én veiliger op de fiets zitten om deel te nemen aan alle ritten georganiseerd door de Toerclub Volendam. Zeker met het jubileumweekend (bijna 500 km fietsen binnen 3 dagen) in aantocht zijn beide acties een aanrader!

Neem contact op met Ton Koning Tweewielers via de telefoon 0299-363597 of via mail info@tonkoning.nl om een afspraak te maken. Geef hierbij aan dat je Toerclub lid bent om in aanmerking te komen voor de speciale jubileum actieprijzen.

Hou verder de website in de gaten voor nog meer jubileumacties!

ErwinBeheer
Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Super leuke actie. Alleen wel teleurstellend als je die onderhoudsbeurt een paar weken geleden bij begin seizoen hebt laten uitvoeren bij Ton Koning.
    Her jubileumjaar en jubileumtocht is toch al vanaf de jaarvergadering vorig jaar bekend?