skip to Main Content
Toerclub Volendam

170624Jubileum Tocht zaterdag

170624Jubileum Tocht Zaterdag

Vandaag 07.30 uur ontbijten en daarna vertrek voor 2e rit om 08:30 uur in dezelfde groepsindeling als gister. Vandaag was de geplande afstand ongeveer 170km met eventueel een lus van 25km. Na 50km tussenstop bij de begeleidingsbus. Drinken en koek etc. TOP GEREGELD. Eerst door Duitsland naar Emmerich en bij Stokkum weer Nederland in richting Rijssen voor een heerlijke lunch bij Lunchroom ’t Schild en het bleef nog steeds droog. Super ochtend. Daarna met een lange motregen via Nijverdal, de Sallantse Heuvel rug en de Holterberg via Bathman en Wilp richting Apeldoorn.

Slaapplek bij Hotel Chantarel. Zelfs het stallen van de fietsen was geregeld in de conferentiezaal, uiteraard pas nadat de fietsen schoongespoten waren. Daarna douchen, ff koppie halen in de lounge en vervolgens heerlijk warm / koud buffet.
Tot slot evalueren en ff napraten over t verloop tot nu toe.
Mijn persoonlijkennis mening is dat de gehele organisatie en alle begeleiders een meer dan geweldig compliment verdienen.
HARTELIJK DANK.

Auteur
672Koning

Geef een reactie

Johan Koning

Heb het wielrennen ontdekt in juni 2015 en vind het geweldig.

Back To Top