Jaap Visser (dakhaas) overleden

Zojuist ontvingen wij het verschrikkelijke bericht dat Jaap Dakhaas is overleden.
Tijdens zijn favoriete bezigheid (fietsen en kamperen) in Duitsland is Jaap tijdens zijn slaap gestorven.
Zodra wij meer informatie krijgen zullen we dit via dit medium meedelen.
Wij wensen zijn kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte bij het verwerken van dit zware verlies.
De Toerclub is hem enorm veel dank verschuldigd en Jaap zal nooit vergeten worden.

448Plas
Dit bericht heeft 3 reacties
  1. Woorden schieten tekort. Op de eerste dag van deze trip heb ik nog contact met Jaap gehad. Jaap was toen in Bolsward.
    “Het ging super”, zo zei hij. Jaap was voor mij een man met af en toe het hart op de tong, maar met een gouden hart.
    Op Jaap kon je echt rekenen als je een beroep op hem deed. Ik was altijd welkom, vooral in de periode dat ik het moeilijk had. “Jaap, het was een
    voorrecht jou te kennen en zal je nooit vergeten”.
    Ik wens zijn (klein)kinderen, schoonzoons en overige familie en vrienden veel sterke toe om dit plotselinge verlies te kunnen dragen.