Wisseling van de wacht voorzitterschap Toerclub Volendam tijdens jaarvergadering

Wisseling Van De Wacht Voorzitterschap Toerclub Volendam Tijdens Jaarvergadering

Beste leden,

Afgelopen maandag 19 februari hebben we tijdens de jaarvergadering afscheid genomen van Rob van der Plas als voorzitter van de Toerclub Volendam. Rob was uittredend als voorzitter/bestuurslid maar stelde zich niet meer herkiesbaar. 10 jaar lang heeft Rob het bestuur van de toerclub met veel enthousiasme aangestuurd. Het uitzetten van routes, het maken van de jaarboeken en toeragenda, het organiseren van evenementen zoals jubileumtochten, de fietsvierdaagse en nog veel meer was bij Rob in de juiste handen.

We willen Rob van harte bedanken voor zijn grote inzet en leiding de afgelopen jaren en wensen hem veel fietsplezier toe met de jassenploeg.

Na een jaar te hebben meegedraaid in het bestuur ben ik voorgedragen als nieuwe voorzitter en tijdens de afgelopen jaarvergadering gekozen. Tevens is Dick Kwakman (Bolletje) na instemming van de leden ook toegetreden tot het bestuur. Ik heb er veel zin in en samen met de overige bestuursleden zullen we de komende tijd zoals vanouds het reilen en zeilen van de Toerclub Volendam in goede banen gaan leiden, zorgen voor mooie tochten en leuke acties.

Mochten er vragen zijn of initiatieven om voor te leggen aan het bestuur, kunnen deze worden gesteld via mail: info@tc-volendam.nl. Wij komen dan snel met een reactie.

Veel fietsplezier het komende seizoen en tot ziens in het peloton,

Erwin Sier

Erwin Sier