skip to Main Content
Toerclub Volendam

180324Pittige rit via Schoorl naar Bergen en terug via Uitgeest.

Vanmorgen pittige rit met groot deel van ploeg Rossenaar. Ook ploeg Kemper / Parel was erbij. Kortom met een man of 35 via Schoorl, koppie halen in Bergen. Voor mij persoonlijk was het grote mannen aanpoken. Vooral bij de bochten werd er ipv tandje terug, juist een tandje bij geschakeld. Maar met mijn PR rugdekking zoeken op zak lukte het mij toch om telkens, weliswaar net aan, bij te blijven. Terugweg ging met een beste tegenwind via Uitgeest, Purmerend naar Volendam. Gelukkig was daar ook 1 van de tweeling Snoek die nimmer te beroerd bleek om een derde waaier te starten. Als je regelmatig op t kantje komt te rijden komt zo’n man als een geschenk uit de hemel. Mijn dank is groot. Heel moe, maar voldaan en zonder spijt weer terug gekeerd met voor mij 116km op de teller. Zeker weer een ervaring rijker. Tot de volgende keer…..
Vergeet morgen / zondagochtend niet de door Fred Sier georganiseerde toertocht naar Wieringerwerf. Het belooft een hele mooie route te worden. Start is bij succes om 8:30uur.

Auteur
672Koning

Geef een reactie

Johan Koning

Heb het wielrennen ontdekt in juni 2015 en vind het geweldig.

Back To Top