skip to Main Content
Toerclub Volendam

even goed ver

Even Goed Ver

Wij gaan niet zo lang.
Rob v.d. Plas ging vandaag lang 130 km, daar had een man of 20 geen zin in, wij gaan naar Johanna’s hof in Castricum werd er gezegd niet zo lang.
Onderweg veranderde het plan enigszins naar Schoorl via Ursem en sint Pancras, maar Schoorl is de moeite niet, dus het duinreservaat in naar bergen aan zee, daar een koppie terug via Alkmaar is geen optie die brug zit dicht, dus nog maar een stukje door het reservaat tot Castricum aan zee nou is dat geen straf met dit weer lekker onder de bomen maar voordat we weer terug waren hadden we bijna net zoveel km 120 km als de groep van Rob.
We hadden ook een fotograaf mee vandaag Daniel Massee bedankt voor de plaatjes.

Auteur
9Tol

Geef een reactie

Back To Top