Jan Patat overleden

Jan Patat Overleden

Afgelopen maandag ontvingen wij het droevige nieuws dat op 18-06-2018 Jan Molenaar (Patat) op 63 jarige leeftijd was overleden. Jan was een sportieve man en bijna altijd aanwezig bij het fietsen, schaatsen en tijdens de wintersport.

Hij zorgde jaren voor leuke stukjes in het clubblad en hield altijd een rij fietsers in de tweede rij uit de wind.

De leden en bestuur van de Toerclub Volendam zullen Jan missen en wensen Anneke, zijn kinderen en familie en vrienden veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.
Er kan op 19, 20 en 21 juni afscheid worden genomen van Jan, van 16:00 – 20:00 uur op wethouder Koningslaan 10, te Volendam. De uitvaart is op vrijdag 22 juni om 11:00 uur in de Vincentius kerk te Volendam