skip to Main Content
Toerclub Volendam

Parijs-Nice dag 1

Na een lange voorbereiding was het dan eindelijk zover. Zaterdag 16 juni de eerste etappe. Trudo had op het laatste moment nog het idee dat hij moest poepen en Rob had zijn handschoentjes op de kamer laten liggen. Afijn,even voor half negen op weg. Bewolkt maar droog in de morgen. In een mooi tempo hadden wij na 55 km een koffiestop in Pont sur Yonne, keurig aangegeven door onze begeleider Kees Veerman (schutter). Daar ook gezorgd voor de baguettes en het beleg voor de lunch, die na 110 km gepland stond in St Florentin. Na Sens werden de wegen rustig en kwamen ook de eerste klimmetjes, die door Tijs, Jaap, Trudo en Rob makkelijk werden bedwongen. Om half vier kwamen we aan bij de overnachtingsplaats, Tonnerre. Een prima bed en breakfast. Samenvattend een prima dag, met in de middag volop zon: 137 km, 741 hoogtemeters.

Auteur
448Plas
Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Back To Top