skip to Main Content
Toerclub Volendam

Zomaar een ritje tussendoor

Zomaar Een Ritje Tussendoor

Dit keer hadden we mazzel

Een perfect geregeld weekend Piet Schilder had weer het rollend materiaal beschikbaar gesteld Jaap Kok die het idee geopperd had om eens op vrijdag te vertrekken had een hoop inschrijvingen, hij heeft het van de Valk gebeuren geregeld.
Fred Sier heeft de route voor een groot gedeelte voor gereden en hier weer veel tijd in gestoken dat was heen en terug goed te zien en te voelen, prachtige omgevingen en ieder heuveltje tussen Volendam en Apeldoorn hebben we beklommen, Kees Korriemik had zich beschikbaar gesteld om te rijden super, zonder dit soort mensen is het snel afgelopen met alles, daarom steken we ze maar even een veer in hun gat, top mannen.
Op de heen weg hadden we zelfs een paar illegalen mee Jack Binken fietsten meer tot Muiden, daar had hij nog een goede tip voor de voorns, volgens Jack zijn voorns tweeslachtig dus uitkijken als ze naast elkaar slapen.
Ronald Basseleur ging zelfs mee tot het eindpunt waar hij door zijn vrouw werd opgehaald.
Ruud kitte heeft eindelijk een leuke selffie kunnen maken na een valpartij in het struweel bloede hij behoorlijk het viel achteraf gelukkig mee, ook Hennie Kuiper ging te hard een heuvel af en kon de bocht niet meer houden ook dit liep goed af alleen zijn voorwiel kon in de container.
Nul lekke banden prachtig weer een super hotel en lekker eten maakten er twee prachtige dagen van.
(p.s ze verkochten ook bier) — met Patrick Voorn.

Auteur
9Tol

Geef een reactie

Back To Top