skip to Main Content
Toerclub Volendam

Gré Schilder, vrouw van bestuurslid Piet Schilder (Slak) overleden

Vandaag ontvingen wij het droevige bericht dat Gré Schilder, vrouw van het bestuurslid Piet Schilder (Slak) is overleden. Ze was de afgelopen tijd al ernstig ziek met verschillende ziekenhuisbezoeken achter elkaar wat helaas niet heeft mogen baten. Als sterke vrouw achter onze rots in de branding Piet Slak heeft zij altijd een groot wielerhart gehad. Wij wensen Piet, zijn kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies. Dinsdag 18 en woensdag 19 september kan van 16:00 uur tot 20:00 uur afscheid worden genomen van Gré aan de Mercuriuslaan 21 te Volendam.
De uitvaart is op donderdag 20 september om 11:00 uur in de Vincentiuskerk te Volendam.

Auteur
ErwinBeheer

Geef een reactie

Back To Top