Mogelijkheden tot adverteren

Op de website van de Toerclub Volendam zijn de volgende wijzen van  adverteren mogelijk:

• met hyperlink naar de website van uw onderneming.
  • zonder hyperlink.

Het logo met of zonder reclametekst wordt gedurende een jaar getoond op de website.

Kosten

Een advertentie die wij plaatsen aan de linkerzijde van de website, kan voor één jaar worden geplaatst voor een bedrag van € 100,00. Voor € 100,00 extra wordt de advertentie gelinkt aan uw eigen website.

Meerwaarde van adverteren

Wat is de meerwaarde van adverteren op onze site? Dat is een simpel antwoord. Op jaarbasis hebben wij ongeveer 4000 gebruikers die in totaal  in ca. 14000 sessies meer dan 80.000 pagina’s bekijken. Op al deze pagina’s is u advertentie te vinden. Dat betekent dat uw advertentie jaarlijks meer dan 80.000 keer zichtbaar is en een goede exposure heeft voor een redelijke prijs.

Nadere informatie

Bent u geïnteresseerd en wilt u nadere informatie ontvangen. Neem dan contact op met de redactie via dit contactformulier.