Lidmaatschap

Op deze pagina vindt u informatie over het lidmaatschap van Toerclub Volendam, de voorwaarden die zijn verbonden aan het lidmaatschap, de kosten die aan het lidmaatschap zijn verbonden en de wijze van aanmelden.

Voorwaarden lidmaatschap

Iedereen is vrij om lid te worden van Toerclub Volendam. Er zijn geen voorwaarden verbonden aan het lidmaatschap.

Het lidmaatschap wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd.

De leden van Toerclub Volendam ontvangen voor het seizoen een jaarprogramma boekje en maandelijks een nieuwsbrief. Tevens kunnen tegen aantrekkelijke prijzen de clubkleding worden aangeschaft.

De kosten van het lidmaatschap van de Toerclub bedragen € 17,50.

Als je daarnaast nog lid wilt worden van de NTFU dan bedragen de kosten voor 2014 in totaal € 52,50; als volgt opgebouwd:

• € 17,50 (lidmaatschap Toerclub) en,
  • € 35,- (lidmaatschap NTFU).

Als NTFU-lid profiteer je niet alleen van aantrekkelijke kortingen op duizenden fietstochten, maar is je fiets ook verzekerd tegen schade en ontvang je onder andere het FietsSport Magazine, het Fiets Evenementen Programma en nog veel meer. Voor meer informatie zie www.ntfu.nl.

Voor het voldoen van de lidmaatschapskosten van het nieuwe kalenderjaar ontvangen de leden een factuur. Aan de hand van deze factuur dient het geld rechtstreeks te worden overgemaakt naar IBAN: NL19RABO0315600756 t.n.v. Toerclub Volendam.

Hoe word ik lid?

Door het invullen van gegevens via het inschrijfformulier

Wijzigingen

Via het wijzigingsformulier kunt u wijzigingen doorgeven aan Toerclub Volendam.

Help ons de ledenadministratie actueel te houden, door elke wijziging door te geven via dit formulier.