Ritinformatie

Tijdens het seizoen wordt er door de leden gefietst op de dinsdag- en donderdagavond en op zaterdag- en zondagmorgen. Er wordt dan in groepen gereden.

Verschillende niveau’s

Er zijn verschillende groepen te onderscheiden:
  • de snelle groep, waarbij het tempo bijzonder hoog ligt en waarbij het aanpoten wordt om ‘erbij’ te blijven.
  • de Tour de Boer groep, dit is een mooie tussen ploeg voor de iets gevorderde fietser( contactpersoon Edwin de Boer).
  • de groep van Piet Slak, waarbij het tempo wat lager ligt, maar ook stevig door gereden moet worden (contactpersoon: Piet Schilder).
  • de jassenploeg, waarbij gemiddeld tussen de 27 en 30 km per uur wordt gereden en de minst sterke rijder eigenlijk het tempo bepaald (contactpersoon: Rob van der Plas).
Hou rekening met welke groep je meegaat. Nieuwe leden adviseren wij om eerst met de jassenploeg mee te gaan. Hier kunnen zij de kneepjes van het vak leren en leer je om tempo te fietsen en in een groep te fietsen.

Tijdens het seizoen (maart – oktober)

Buiten het seizoen (oktober – maart)
Veldtoertochten/MTB – Buiten het seizoen (oktober – maart)

Veel fietsplezier, mooi weer en vele kilometers toegewenst !!